Sunday, December 12, 2010

macam sial..

mmg aku panas! mmg aku nk maki!
maaf la.. aku jarang maki2.
tp mamat ni mmg nk kena.
bajet alim, bagus. umo 27, keje supervisor logi petronas kat bapak aku.
dh sminggu dye duk sbuk kco aku dlm fb.
mula2 aku sambut pkenalan dye, aku ingt mmg dye ikhls nk kwn. mintak no hp. aku bg.
nk cakap psl agama. so xkn aku nk sombong.
lps tu mula kua ayat2 cinta.
ckp xkn tinggalkn aku, nk setia, rela tggu, nk kwen, bla3.
aku duk bahasakn diri sy awk, dye duk mgatal panggil aku ayg, abg!
mmg aku TERSEDAK oke?
sangat sangat geli!
hr2 tagih nk jmp, tagih kata cinta dr aku!
ok, then aku ckp elok2, aku still xnk kapel2. 
dye yakinkn jgk dye sanggup tggu!
pantang aku on9 trus je sapa knp ayg x tego abg... WTF! 
aku xnk.. aku dh ckp baik2. asal ko ganggu hdup aku?
tp aku xde mcarut lg la...
smp 1 tahap, aku lambat bls chat kt fb, dye sedap2 kata,
'hey, layan jantan mana ha? siap. jaga2 la..'
aku pon wat bdoh jew, dh aku tgh tgk movie.
pastu suka2 sebut sume nama lelaki yg aku komen dlm fb.
siap tanya sp SYAHMI HAZIM, 
hoy mangkuk! ko sp nk konkong hdup aku??
aku sabar lg.. aku ckp awk xde hak nk larang sy kwn sp2..
aku xde maki lg la..
aku rimas! setiap masa dye kco aku on9, bila aku x on9 dye call.
aku x lyn. dye msg, paksa ajak jumpa, siap ckp nk cari rumah!
hey!! heee.. ada jgk manusia camni...
pastu asyik msg, love u, muahhhhhhh!
geli ok?? GELIIIIIIIIIIIIIII! dgn ko aku sangat2 GELI!
coz sikit pon x tlintas dlm fkiran nk kapel dgn ko, nk kwen dgn ko!
aku taw kwn ppuan aku ni kenal dye.
then aku tny ppuan ni sal mamat ni. sbb dye sangat2 nmpk tua, cam x sesuai 28 thn.
ppuan ni ckp knl, n dye ckp mamat ni, mamat ni EXBF kwn baik dye. 
so lg la aku mls lyn.
aku tny mamat ni ok ke?
then minah ni ckp, x ok. perangai buruk. SO?? 
thennn..
AKU REMOVE DYE. 
aku tgk smua famly aku, dye ADD. ko bajet tu masa depan ko la? bakal ipar2 ko la? CIT!
tmasuk K.LONG. aku msg along, REMOVE MAMAT NI. DYE GATAL.
k.long ckp, patut pon, kaco semacam jew. 
SEE??? 
bmulalah kisah... 12.12.10, 10.50PM-11.30PM.
td tetiba mamat ni msg hp, marah2 aku.
amboi sedap mulut kata aku sebar kata ko jahat.... kata aku mlut murai. siap doakan dpt balasan dr Tuhan..
weh mamat gendut! perasan alim!
aku da ckp aku x kutuk ko, aku just btanya, then ko sedap2 men tuduh lg,
kata reputasi ko dkt UITM tuh, dh jatuh,.
ckp nk sampaikan dakwah & usrah, tp thina dsebabkn mulut aku!
weh! aku x kenal kwn2 uitm ko tuh! aku xde mgata ko! asal ko ni truk sgt??
sebelum2 ni bkn men ayat jiwang nk mpos geli geleman aku baca..
tp bila marah...
cis. lebai ke tu? pdakwah ke tu?
kalu ko x jahat, owg uitm xkan mgata..
minah tu xkn kutuk ko. 
& isu ko dgn aku xde tsebar.
kalo ko baik, alim sgt, owg nk sebut nama ko pon tkot..
tp ni owg lagi kutuk.
pastu ko salahkn aku.
bg aku SIMPLE jew.
ko cermin muka ko.
layak ke ko kata ko alim.
dgn berMUAHHHHHH kt aku?
duk berperasaan cinta kononnya ko rasa mulia sedangkan aku dh ckp aku x trima?
& ko tduh aku hebohkan benda2 bodoh2 tu kat uitm, ko ingt aku ni kenal ke bdk uitm? 
msuk sana pon x ok? 
so sebenarnya ko dah FITNAH aku..
tp xpela mamat oi.. 
oleh krn aku rs ko ni desprate, dh tua, dh kurang waras, dh rs diri bgs sgt smp nk hina2 aku..
aku MAAFKN KO.. 
bkn sbb apa..
aku ksian kt ko..
sgt2 ksian.
harap lps ni xde dh jd mangsa ko.
sgt2 gerun...




*LEGA*

1 comment:

Gadis itu said...

gila bangang manusia mcm tu...hadoii!!~ manusia makin kurang waras...huhuhu...dah la sangap, sengal plak tu...adoii..cian u sbb dia ade no hp u...ape2 msg agak2 mcm ugutan u jgn buang la dear,takut org gila camtu leh wat suka-suki dia jek...haisshh!!~