Monday, December 14, 2009

pregnant??

baby aku yg keempat

baby aku yg kedua

baby aku yg pertama & ketiga

siot kan?
hahahha..
lom "kahwin" tp anak dah kua 4! kua ikut mn tu cah oi?
tenuk la ko nie...
aku mmg suka baby..
mana2 tempat aku jumpa baby msti aku cubit pp.. 
mana2 mak depa yg bz nk bli brg ke, nk mkn kt mjlis ke, aku rela x mkn ag, sggp p tlg kelek baby depa..
baby2 ni pon suka aku.. so apa aku blh buat kn? hahahha..
x usah kata baby, budak2 pon tangkap cintan!
seyes! first time aku p kdai makan nasi ayam kat kerteh, budak laki tu encem bangat tp umo baru 5 tahun, mak ai... teror siot. ckp pandai, kira pndai. tlg mak dye bniaga, ambik order kami.. aku borak2 dgn dye, kaco dye kira2.. kadang2 agk tkot bila tgk dye angkt gelas minuman utk kami walaupun 1 persatu. so aku perhati bebetul & mlut potpet2 swuh hati2.. 
time balik tu, aku sempat pusing pdg budak laki ni & senyum kt dye, dye ckp..
"bye kakak.."
"i love u..."
aku tgelak, mama aku lg la! abg budak tu tkejut! hahaha.. dr mn budak ni blaja lap2 u nie.. eh, kompius!
apa2 pon, laju je aku bls, i lap u 2 baby! hahha..
siot je aku..
gangguan seksual telah berlaku...
ngee~~

ok
aku nk kembar.
seyes!
why?
ntah.. 
hahhahahah
siot ko cah!
betul, x tipu! aku makan pisang kembar lg taw?
belah abah ada kembar..
tgk dpt kembar cam best jew.. 
baju sama.. muka sama.. tkedek2 jln pimpin tgn bsama.. sweet gitu!
nk..
tp ntah.. hahah.. mama ckp ssh wooo nk jg!
if aku dpt kembar kn, lps tu stop r jap kn?
xyah la branak ag.. skli kua dpt kembar, 2 ok la.. jgn 4 sdh.. trus ckup jadinya..
trus pengsan aku nk jaga.. 
hahahha.

yelah.. aku dah msuk 20..
nenek aku dh ada 3 anak time ni taw? 
aku apa ada? hehe..
yelah.. mn ada owg nk aku..
x laku-laku.. ibu2 bapak2 siapa yg pny anak.. bla3...
menci lagu tu! tp nynyi gak.. ahaks..

mama ckp aku mmg suka budak.. aku mmg bagus lyn budak. bahkan if bagi baby baru lahir pon aku leh jg. mmg btul coz aku ada pgalaman skit2.. tp aku ni baran..
x marah xpe, kalau marah.. hmmm.. mama ckp dgn anak2 aku rebus wat sup.. garang pny pasal..
betul ke? myb kot.. atau myb juga bila ada anak aku makin bsabar? sayang anak woo..
sayang anak kena tangan2 kan.. tp xleh slalu sgt, anak jd x takot..
tp aku rs kesabaran aku semakin menebal skrg sjk jd guru pelatih nie..
duk bdepan dgn murid bukan senang... smp skrg murid2 still dtg rmh aku.. huhu..
padahal aku masuk kelas depa sekali sj! sekali beb!!

ntah la.. 
brp byk ntah la ecah oi!
erm..
aku xnk kawen lg sbnrnya..
aku tkot ggu pelajaran..
aku ada 3 tahun uk dihabiskan..
aku ada 6 sem utk ditempuhi..
aku dah slesai 2tahun stgh...
5 sem baru tamat... 
sdh separuh pjalanan aku..
makin lama makin sukar.. makin sakit.. makin pkai byk wit.. uh...
byk bnda aku pk...
ada juga beberapa lamaran yg nk masuk tp aku hold semua.. 
sbb hati aku keras..
sbb aku xnk.. 
if ada jodoh, ada la.. 
aku nk pastikan akak aku kwen dlu..
aku hny ada sorang kakak, sorang abg, sorang adik.
yg pasti, aku paling rajin.. ekekekke...
seyes.. mana2 majlis, xde aku mmg kelam kabut..
sbb aku ni suka menolong dlm mjlis2 nie..
so.. if aku kwen dlu.. ksian plak akak aku.. 
kan mjlis dye, tetiba aku buncit ke, dah xleh tolong...
so, bio la lepas semua2 dlu, baru aku pk sal kawen...
buat sapa2 (mcm la rmai) yg nk kawen dgn aku..
tunggulah aku..

kahkahahahahhahahhahah......

nyte!

3 comments:

greenhall said...

nanti ko nak kawen, bgtau la. aku nak jadi broker.. makan komisen!

20% je dari hantaran. ok?

Cik Cookie said...

kawin cepat laa weiii

Siti Nor Aisyah Bt.Rahman said...

green: ko basuh periuk.. apa broker2?? sekeh kang!

cc:ko la kwen dgn aku.. xde owg nk aku la.. ahaks..